Veřejné sportoviště



V okolí Kralického Sněžníku naleznete sportovní areály, které jsou veřejnosti přístupné a můžete si tak zahrát basketbal, volejbal nebo třeba tenis. Kdo má rád bruslení, je k dispozici dráha pro in-line bruslení, v zimě kluziště. Areály jsou vybaveny zázemím pro sportovce včetně sprch a šaten.



Sportovní areál Králíky

Multifunkční sportovní areál - atletická dráha, umělý povrch pro basketbal, volejbal, tenis, dráha pro in-line bruslení. Sportovní areál je určený pro školy i pro veřejnost. V zimních měsících je zde možnost bruslení a hra ledního hokeje. Nově vybavené zázemí pro sportovce. 


Sportovní hala Červená voda

V obci Červená voda se nachází moderní sportovní hala určená pro sporty jako jsou fotbal, futsal, tenis, badminton, florbal, basketbal, volejbal, nohejbal či házenou. Najdeme zde 7 metrů vysokou lezeckou stěnu s jištěním. Lezecké vybavení je k dispozici. Sportovní hala je určená pro sportovní kluby, kroužky či amatérské skupiny i občasné sportovce. 




Sportovní areál Staré Město

Ve Starém Městě se nachází sportovní areál, kde najdou zájemci hřiště na minigolf, víceúčelový kurt na košíkovou, tenis, volejbal, či další sporty, dále pak stoly na stolní tenis, dětský koutek a také stánek s občerstvením.


Sportovní areál Dolní Morava

Areál slouží téměř ke všem sportovním aktivitám jako je fotbal, volejbal, tenis, stolní tenis nebo si můžete zahrát fotbal v nafukovacíh koulích. Vyžití zde najdou rodiny s dětmi, kempaři, sportovní kluby, školy v přírodě. Pro děti jsou zde prolézačky, houpačky, skluzavka, pískoviště a trampolíny. Pořádají se zde koncerty, taneční zábavy a grilování. 



Zážitky v okolí Králického Sněžníku






Králický Sněžník, z.ú. Velké náměstí 5, 561 69 Králíky

E-mail: info@kralickysneznik.net
www.kralickysneznik.net

3k platforma




Vytvořila společnost